Vélemények

„Nagyon hasznos a mindennapi munkámhoz, kézikönyvként használom és nagyon nagy segítség a munkaidő kerettel kapcsolatban felmerülő kérdések kibogozásában. Azon túl, hogy nagyon érthetően  és átláthatóan, példákon keresztül szemlélteti a szóba jöhető problémákat, a vonatkozó törvényi előírásokat is tartalmazza.”
Pataki Eszter Tesztelő Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt.
„Hasznos olvasmány és nagyon tetszik a felépítése.”
Kéri Viktor munkaügyi specialista Tesco Globál Áruházak Zrt.
„Ideje volt, hogy valaki megírja ezt a könyvet, csak azt sajnálom, hogy nem én ragadtam tollat…, de a könyvet forgatva úgy gondolom, hogy talán mindannyian jobban jártunk, hogy-e szakterület kifejtésére Máriás Attila vállalkozott! Hiánypótló, igényes és mindenki számára közérthető, gyakorlati példákkal gazdagon illusztrált szakkönyv. Kötelező irodalom!”
Hortobágyi László Területi Operációs és Project Menedzser Adecco Kft.
„A könyv érthetően, jól összeszerkesztve, követhetően magyarázza a munkaidőkeretben történő foglalkoztatás szabályait. Ajánlom e könyvet mindazoknak, akik szakmabeliek, szakmaközeliek, munkáltatók, munkavállalók. Mindannyiuk számára hasznos információkkal szolgál és segítséget nyújt a munkaidőkeretben történő, jogszerű foglalkoztatás megvalósításához.”
Tácsik Julianna Magyar Bányászati és Földtani Hivatal bányafelügyeleti szakreferens HR menedzser, munkajogi szaktanácsadó
„Nagyon jók a gyakorlati példáid és örültem annak, hogy úgy próbálsz írni, hogy "a nép egyszerű gyermekei" is megértsék, akik nap mint nap lapozgatják a könyvet majd és kézikönyvként használják. Hiánypótló munka, gyakorló szakembereknek. Az instrukciók alapján az alkalmazás, minimális előismeretet kíván.”
Kovács György munkaügyi szaktanácsadó, korábban OMMF munkaügyi felügyelő és mb. igazgató Divan Kft.
„Ez a könyv választ ad kérdéseinkre röviden, érthetően, egyértelműen! Ez lesz a munkaidő bibliám!”
Brella Zoltán IBV Hungária Kft. gazdasági vezető
„Ezúttal bizonyosan nem közhely, hogy nagy hiányt pótol Máriás Attila: Munkaidőkeret kalauz c. könyve. Jóllehet nehezen vitatható, hogy a munkaidő megszervezése mind a munkáltató, mind a munkavállaló érdekeit legközvetlenebbül érintő jogintézmény a Munka törvénykönyvében és talán a legtöbb értelmezési kérdést veti fel a gyakorlat során, mégis híján vagyunk olyan alapos, szakmailag színvonalas kiadványokban, amelyek ezt a kérdést tárgyalják. Az említett könyv ezt hiányt pótolja. Bizonyosan komoly haszonnal forgathatja minden olyan szakember, aki a munkajogot a gyakorlatban alkalmazza.”
Dr. Pál Lajos Pál és Kozma Ügyvédi Iroda, ügyvéd
Ez a könyv a gyakorlatban használhatóvá teszi a munkaidőkeretre és munkaidő-gazdálkodásra vonatkozó szabályokat cégvezetőknek és szakembereknek egyaránt. A szabályozást szakszerűen teszi közérthetővé”.
Dr. Maszong Attila Ügyvéd, munkajogász (korábban OMMF munkaügyi felügyelő)Dr. Maszong Attila
Gyakorlati szempontból hiánypótló! Ajánlom, mert jó!”
Dr. Waldmann Gábor Ügyvéd, munkaügyi szakjogász Kolozsvári és Waldmann Ügyvédi Iroda az SZTE Állam és Jogtudományi Kar Szociális és Munkajogi Tanszékének oktatója